INFORMÁCIÓK

 • AJÁNLATKÉRÉS

  Szabad helyeinkről érdeklődj e-mailen( savanyo.marti@gmail.com )!
  Küldd el ajánlatkérésedet megjelölve az érkezés, távozás időpontját,  illetve a létszámot, gyermekek esetében az életkorukat is. (Ajánlatunk az ajánlatkészítés pillanatában érvényes az árak és szabad helyek tekintetében.)
  Rövid időn belül válaszolunk!
  Várjuk megtisztelő érdeklődésedet, foglalásodat!

 • FOGLALÁS

  Foglalási szándékodat kérjük üzenetben ( savanyo.marti@gmail.com ) jelezd, melyben megírod a neved, az érkező vendégek számát (gyermekek esetén az életkorukat is), a telefonszámodat és a foglalni kívánt időszakot. Foglalásodat e-mailben visszaigazoljuk, ezt követően a foglalási szándék megerősítéséhez 3 napon belül a teljes szállásdíj 30%-a előre utalandó, mint foglaló. 10 napon belüli foglalás esetén a foglalót, vagy arról a bizonylatot másnap estig várjuk. Kérjük, hogy  közlemény rovatba írd be a neved és azt, hogy “szállás foglaló”. A foglaló beérkezéséről e-mailen visszaigazolást küldünk. Amennyiben a foglaló nem kerül kifizetésre, egyéb egyeztetés hiányában a foglalást tárgytalannak tekintjük. Amennyiben a foglalást visszamondanád, kérünk mielőbb jelezd.

  Kérjük, hogy a foglalásod a házirendünk (I. lap alján) elfogadásával, a közösség és a csendrendelet tiszteletben tartásával véglegesítsd a foglalóval.

  A foglalást követően esetleges létszám csökkenés esetében is a teljes, előre egyeztetett és elfogadott szállás ár fizetendő.

  Köszönjük együttműködésed és megértésedet!

 • ADATVÉDELEM

  Érkezéskor szükségünk lesz személyes adatokra, melyek a számla kiállításához és bejelentési kötelezettségünk teljesítéséhez  szükséges. Az adatokat kizárólag ebből a célból használjuk fel, másokkal nem osztjuk meg.

 • LEMONDÁS

  A lemondást írásos formában küldd el!

  A foglaló 30 napon kívüli lemondás eseten visszajár.

  Egy hónapon belüli lemondás esetén:
  – nem jár vissza,
  – előre nem látott esemény esetén visszajár (vis maior pl. kijárási tilalom)
  – azonos szezonban történő újrafoglalás esetén lenyaralható szabad helyeink függvényében azonos foglalás (létszám,  időtartam) esetén.

  Részünkről történő nem teljesítés esetén duplán jár vissza.
  (Ptk. 5: 159. § [Foglaló] (3) A szerződés teljesítésének meghiúsulásáért felelős fél az adott foglalót elveszti, a kapott foglalót pedig kétszeresen köteles visszatéríteni.)
 • ÉRKEZÉS

  A szállást 14 órától lehet elfoglalni.

 • TÁVOZÁS

  A szállást 10 órakor kérjük átadni.

 • HÁZIREND

  Házirend

  Házirend